кадър: Евроспорт За Григор това е първо отпадане в първи кръг

...
кадър: Евроспорт За Григор това е първо отпадане в първи кръг
Коментари Харесай

Григор Димитров обяви за контузията си минути след загубата на Ролан Гарос: Зле

кадър: Евроспорт 

За Григор това е първо отпадане в първи кръг в Париж от 2016-а година насам, когато позволи проваляне в пет сета от Виктор Троицки.

„ Зле “ – по този начин дефинира положението на гърба си Григор Димитров след отпадането от Ролан Гарос. Българинът водеше с 2-0 сета и 5-1 в третия против Маркос Гирон като даже имаше три поредни мачбола, само че появилият се малко преди този момент проблем не му разреши да се движи съответно по корта и в последна сметка след поврат в сета и 0-3 в четвъртия, той взе решение да приключи присъединяване си в срещата.

„ След като съм се отказал – зле. Не знам какво да кажа. Разочарование, това е. Нищо друго сега. Спорт, случва се “, разяснява Димитров пред БНР малко след края на мача.

Относно сериозността на контузията, някогашният №3 в света отговори: „ Не знам, в този момент ще схвана след първите няколко дни. Надявам се да разберем къде е казусът, тъй като сега е доста неприятно. Чувствам се зле, не мога да употребявам съвсем нищо в играта си. Когато нямам най-големите си оръжия, против който и да играя, нямам късмет. “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР